Veronika

Veronika

Rozhovor s Veronikou Sovadina Kašákovou

Veroniko, účasť v Českej Miss vám odštartovala kariéru modelky, čomu by ste sa (okrem Vašej nadácie) dnes nebyť toho najskôr venovala?

Určite by som písala knihy a akýmkoľvek iným spôsobom sa venovala deťom. Som študovaná učiteľka mimoškolskej a predškolskej pedagogiky, takže deti by v profesii hrali zásadnú úlohu. Alebo ako moja druhá tajná vášeň bolo vždy divadlo, takže ešte si myslím, že by som si naplnila túto túžbu.

 

K móde aj vzhľadom k odboru máte blízko. Podliehate pri výbere oblečenia módnym trendom?

Ako kedy, ale väčšinou sa držím môjho osobitého štýlu, vďaka ktorému sa cítim najlepšie. Za ten čas som si vybrala, čo je môjmu srdcu najbližšie a to je elegantný a nadčasový módny štýl. Baví ma byť stále ženou, ale nebojím sa vziať si aj panský oblek.

 

Aké sú vaše najobľúbenejšie módne kúsky?

Ako som už spomenula mám rada nadčasové veci a jednoduchý minimalistický štýl. Vo väčšine prípadoch, teda v tom mojom, sa skladá hlavne z džínsov, opasku a bieleho trička, napriek tomu potom klasické sako s veľkými vypchávkami. Ale nepohrdnem priamočiaro ženským priliehavým šatám, kde vyniknú ženské krivky.

Čo je pre vás dôležité pri výbere oblečenia?

Je pre mňa dôležité, aby mi oblečenie sedelo a bolo mi pohodlné. S pribúdajúcim vekom neznesiem, keď ma bielizeň alebo akékoľvek oblečenie škrtí alebo škrabe aj za cenu, že by mi to pristalo. Preto si toto oblečenie nevyberám, mám rada lokálne značky a začínam byť verná pár kvalitným českým autorom aj cez materiály a udržateľnosť.

 

Čo Vás na spolupráci so značkou ELKA LOUNGE oslovilo a prečo ste do toho išli?

Najviac ma oslovilo posteľnú bielizeň a spôsob, ktorým svoju značku vediete a aj vaša filozofia. Som nadšenec posteľnej bielizne, je to pre mňa záruka kvalitného spánku, a preto keď som videla a mohla si aj vyskúšať vašu posteľnú bielizeň, okamžite vám moje srdce patrilo.

 

Čo najviac na nás oceňujete?

Najviac oceňujem prevedenie materiálu, vaše vízie, ktoré máte a zároveň osobný príbeh, ktorý za značkou ELKA LOUNGE stojí. Ten ma nielen rozosmial, ale aj dojal. Nechajte si ho rozprávať, hi hi 😊

Ako sa o seba staráte?

S pribúdajúcim vekom sa o seba starám výraznejšie. Mám svoje rutiny, ktoré robím každé ráno aj večer, ako pravidelnú hygienu vnímam aj starostlivosť o svoje ruky a nohy teda pedikúru aj manikúru, veľmi si zakladám v starostlivosti o vlasy aj oblečenie, a čo mi stále ide najhoršie je kvalitná strava, pretože veľmi rada hreším. Zároveň pravidelne cvičím.

 

Ako trávite voľný čas?

Svoj voľný čas trávim na 99 % so svojím synom, čo ma napĺňa úplne najviac, baví ma všetka aktivita, baví ma znova objavovať detský svet a nie je viac, čo by som robila radšej. Zároveň si veľmi rada zájdem do kina, prečítam výbornú knihu, pozriem sa na filmy, počúvam hudbu, a tiež rada trávim čas so svojou rodinou a priateľmi.

 

Ako by ste definovali well-being?

Well-being by som definovala ako pocit absolútnej spokojnosti a rovnováhy, kedy sa vaša pomyselná stolička na ktorej sedíte, neviknutá. Pre mňa je to nájdenie balance medzi starostlivosť o syna, mojimi snami a prácou.

 

Zurück zum Blog