Jak nosit lněnou košili: 3x lněný outfit pro ženy i muže

Ako nosiť ľanovú košeľu: 3x ľanový outfit pre ženy aj mužov

Prírodný materiál, kvalita, priedušnosť, natural look - všetky tieto asociácie spojené so slovom ľan sú správne. Ľan je jednoznačne to pravé letné oblečenie pre ženy aj mužov. Ale aj tento 100% prírodný materiál má rôzne spôsoby úpravy a vďaka tomu môže pôsobiť trochu inak - formálnejšie, jemnejšie, univerzálnejšie. Keď správne naštylujete ľanovú košeľu, vytvoríte s ňou outfit na schôdzku alebo na obed v top reštaurácii.

1 Business twist

Ľanová košeľa určite nie je súčasťou business formal dress codu. Ale pokiaľ Vám Vaša sebaistota, Váš vek i postavenie dovoľujú ísť si trochu po svojom, skombinujte ju s chinos, oblekovými nohavicami alebo béžovými denim nohavicami a statement „som za vodou“ sa píše sám.


Styling tip: Zakasajte ľanovú košeľu len napoly a podporte tým ležérnu eleganciu celého looku.


2 Linen on linen

V lete je úplne v poriadku skombinovať ľanovú košeľu s ľanovými nohavicami. Celolnený outfit, obzvlášť vo svetlých farbách, je bez preháňania to najpohodlnejšie, čo si v lete môžete obliecť. Nie je náhoda, že takýto outfit nosia členovia yacht clubov po celom svete.


Styling tip: Nemusíte sa držať jednej farby. Prirodzené odtiene našich ľanových produktov k sebe ladia úplne všetky. Už ste videli našu ľanovú košeľu vo farbe moss green?


3 Sporty elegant

Aj voľnočasové outfity si žiadajú vkus a nápad. Pokiaľ na cestu do fitcentra alebo na tenis tradične obliekate tričko a šortky, namiesto ľahkej mikiny skúste outfit doplniť ľanovou košeľou. V správnom odtieni celému výsledku dodá „final touch“ a zo športy outfitu sa razom stane športy elegantný.


Styling tip: Držte športové oblečenie v neutrálnych farbách a pridajte ľanovú košeľu, ktorá bude celému outfitu farebne dominovať.

Doplňte vaše letné outfity našou ľanovou kolekciou. Každý kúsok je vyrobený v EÚ, z prírodných materiálov a hlavne udržateľne.

Späť na blog