TOP 5 kousků na dovolenou ve městě i v přírodě

TOP 5 kúskov na dovolenku v meste aj v prírode

Po skúsenostiach s dovolenkou takmer na všetkých kontinentoch sme pre vás vybrali 5 voľnočasových kúskov, ktoré s nami cestujú pravidelne. A pretože ďaleko od domova potrebujeme nielen partnerov, ale aj veci, na ktoré sa môžeme 100% spoľahnúť, vysoká kvalita prírodných materiálov aj precízne prevedenie je samozrejmosťou.



1. Costarica vibe – dlhé ľanové šaty

Dlhé šaty s nastaviteľnými ramienkami a postrannými rázporkami si zamilujete na prvé nosenie. A vďaka vlastnostiam ľanu budete tento pocit zažívať stále dookola. 100% ľan je totiž neskutočne pevný a stály a potenie mu neubližuje toľko ako iným vláknam. Tento vzťah vydrží skutočne veľa spoločných dovoleniek.

2. Santorini swimming pool – ľanová plážová taška

Áno. Znova ľan. Pokiaľ trávite dovolenku v teple a pri vode, skôr alebo neskôr pochopíte, že sa do neho oplatí investovať. Ľanovú tašku zabalíte na dno kufra ako praktický doplnok na pláž a nakoniec zistíte, že ju nosíte aj do mesta, pretože je TAK pohodlná. Navyše ju šijeme zo zvyškov materiálov z výroby. Minimum waste, maximum taste.

3. Sunrise in Thailand – ľanová košeľa

Ľanová košeľa je perfect match pre ženy aj mužov. Po prílete ju nechajte jeden deň vyvesiť na ramienku a potom jej potenciál využite naplno. Na pláži Vás ochráni pred lúčmi slnka, za súmraku pred náletmi hmyzu a na hotelovej večeri ju oblečiete vo formálnom stylingu k elegantnej sukni alebo nohaviciam.


THE FEEL: Nami používaný ľan je extrémne jemný a čím dlhšie ho máte, tým príjemnejšie sa nosia. Prečítajte si viac o tom, prečo je ľan tak výnimočný.

4. Ciao, Sicilia! – tričko z bio bavlny

Je Vám blízky skôr športovo elegantný štýl, ktorý Vám dovolí pohodlne prežiť aktívnu dovolenku? Potom si preštudujte naše dámske a pánske tričká z organickej bavlny. Priedušný prírodný materiál, navyše s certifikátom GOTS, na sebe môžete mať hodiny pri riadení auta aj pri rodinnom futbalovom zápase na záhrade Vášho airbnb.

 

5. Kedykoľvek, kamkoľvek – mikina z bio bavlny

Bio bavlna vo svojom najmäkšom prevedení. To sú naše mikiny s kapucňou aj bez. Že je to absolútna must have do lietadla, už viete. Ale rovnako nenahraditeľná je funkcia kvalitnej mikiny aj na dlhých cestách autom či vlakom. Nami používaná bavlna vydrží intenzívne nosenie a zmeny vlhkosti bez toho, aby mikina začala žmolkovať alebo sa vytrácala farba.

 

Späť na blog