Oblečení, které s vámi procestuje svět

Oblečenie, ktoré s vami precestuje svet

Máte jasno v tom, aké oblečenie si so sebou zabaliť na dovolenku? Väčšina z nás ide časom na istotu a máme svojich pár overených kúskov, bez ktorých už nikam nevyrážame. Niekoľko istôt nájdete aj medzi ľanovými a bio bavlnenými produktmi ELKA LOUNGE.

Ľanová košeľa a ľanové nohavice pre mužov aj ženy

Premýšľali ste niekedy nad tým, že na dovolenkách zbierame miesta, ktoré vidíme raz v živote? Nie je dôvod si také chvíle kaziť nepohodlným oblečením. We vote for linen. Jemný a príjemný materiál, ktorý dobre saje av horúčave ľahko chladí.

Lnene kalhoty ELKA LOUNGE

Ľanový set je dokonalým sparing partnerom na letnú dovolenku, pretože v ňom môžete vyraziť do centra horúceho mesta, na pláž aj do prístavnej reštaurácie. Na prvý pohľad zaujme svojou kvalitou, ktorá sa ale na nič nehrá. Na dovolenke totiž nejde o okázalosť, ale o 100% pohodlie a zážitok tu a teraz. Aby s vami váš set prešiel čo najviac dovoleniek, dobre sa oň starajte.

Lnena kosile a lnene kalhoty ELKA LOUNGE

Kvalitná mikina do lietadla aj na západ slnka na terase

Aj leto má svoju chladnejšiu tvár. Klimatizácia, večerný vánok od oceánu, studenejší vzduch po daždi... Jednoducho povedané, nepodceňte to a aspoň jeden hrejivejší kus si so sebou zabaľte – kedykoľvek, kamkoľvek. A siahnite po dostatočne kvalitnej mikine z bio bavlny, ktorá vám vydrží roky bez žmolkov av pôvodnej farbe.

Mikina z bio bavlny v akejkoľvek svetlej farbe je za nás najlepšia voľba. Zahreje, je hebká a mäkká na dotyk a na rozdiel od umelých materiálov sa v bio bavlne budete menej potiť. Svetlá farba sa na slnku nerozpáli av tropických oblastiach oceníte, že sú na nej vidieť komáre.

Foto: ELKA LOUNGE, Michaela Krajanová

Travel. Whatever it takes.

Späť na blog